Om Garage.nu

Garage.nu är en gratis offerttjänst som hjälper dig att hitta rätt garageleverantör till rätt pris.

Genom att få och jämföra erbjudanden på garage, carports, garageportar och industriportar från flera leverantörer kan du spara tid och pengar.

Vi hjälper dig att hitta och jämför flera olika leverantörer. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret. Det tar inte längre tid än ett par minuter och du förbinder dig aldrig till någonting.

När du har fyllt i formuläret skickar vi din förfrågan vidare till de olika leverantörerna. Upp till tre av dem kontaktar dig sedan.

Leverantörerna vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund, och därför kommer de att erbjuda dig sina bästa priser. Du kan alltid tacka nej till de erbjudanden du får och det kostar dig aldrig någonting att använda Garage.nu.

Nettbureau

Verksamt i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Spanien

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag sju år i rad

Driver över 20 offerttjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra

Lång erfarenhet

Garage.nu drivs av företaget Nettbureau som är en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelse- och anbudstjänster.

Vi har lång erfarenhet av marknaden för vardagsnära produkter och har genom åren hjälpt tusentals människor till bättre avtal på el, lån, försäkringar och bredband.

Vi erbjuder dessutom liknande lösningar för bland annat nyckelfärdiga hus, larm, värmepumpar och mäklare.

Läs mer om Nettbureau och våra tjänster här.

Kundservice

Vanliga frågor och svar om Garage.nu hittar du här: Kundservice och kontakt.

Om dina personuppgifter

För att använda vår tjänst måste du lämna ifrån dig personlig information i formuläret. För oss är det av allra största vikt att du känner dig trygg med det och att du litar på att vi inte använder informationen till något annat än att ge dig erbjudanden på garage och garageportar. Läs gärna vår dataskyddspolicy.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige
Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Heliosgatan 11, 120 78 Stockholm