Kundservice

Här hittar du svar på dina undringar om den kostnadsfria offert- och jämförelsetjänsten Garage.nu, samt svar på vanliga frågor om garagemarknaden och garageleverantörer.

Allmänt


Hur fungerar Garage.nu?

Garage.nu är en offerttjänst där du enkelt får kontakt med upp till tre intresserade leverantörer av garage, carports och garageportar nära dig. Genom att jämföra offerter från flera leverantörer säkerställer du att du inte betalar för mycket. Garageleverantörerna vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund och ger dig därför sina bästa erbjudanden.

Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret. Vi väljer då ut de leverantörer som är mest intresserade av att få dig som kund. De kontaktar dig och du kan sedan tacka ja till ett erbjudande eller tacka nej till alla. Tjänsten har inga bindningar och är helt kostnadsfri.

De företag som har anslutit sig till Garage.nu betalar oss en summa för att komma i kontakt med dig. Varken vi eller leverantörerna sparar dock dina kontaktuppgifter eller säljer dem vidare. Tjänsten följer alla de regler om integritetsskydd som finns. Läs mer om hur Garage.nu behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Kostar det något att använda Garage.nu?

Nej, det är helt kostnadsfritt att använda Garage.nu. Det enda det kostar dig är några minuter av din tid – och de minuterna kan spara dig mycket pengar. Genom att jämföra flera garageleverantörer säkerställer du att ditt val blir så bra som möjligt till ett så bra pris som möjligt.

Garageleverantörerna betalar en fast summa för att få möjlighet att konkurrera med varandra om dig som potentiell kund. Det gör att vi kan hålla det enkelt och kostnadsfritt för dig att få bra offerter.

Vilka står bakom Garage.nu?

Garage.nu drivs av företaget Nettbureau som är en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelse- och offerttjänster. Vi har över 10 års erfarenhet av att utveckla och driva dessa tjänster. Utöver att hitta rätt garageleverantör har vi genom åren även hjälpt tusentals människor med att hitta bland annat rätt elavtal, försäkring, bredband, husleverantör, flyttfirma och mäklare.

Garage.nu står helt oberoende från branschens aktörer. Vi är varken knutna till någon garageleverantör eller branschorganisation.

Läs mer: Om Garage.nuDin förfrågan på Garage.nu


Varför har jag bara matchat med en leverantör? Då kan jag ju inte jämföra!

Normalt sett blir du kontaktad av flera garageleverantör (dock maximalt 3 stycken). Ibland blir det inte så och det beror på flera samverkande faktorer, till exempel var du bor och om du är ute efter ett garage, carport, garageport eller industriport. På vissa platser i Sverige saknar vi aktiva leverantörer. På andra platser finns för närvarande bara en aktiv leverantör.

Vi utvecklar dock tjänsten kontinuerligt och allt fler företag ansluter sig, så försök gärna igen efter några veckor. Då kan flera leverantörer ha tillkommit.

Varför får jag besked om att inga leverantörer kan ge mig erbjudanden?

Ibland hittar vi inga garageleverantörer som kan matcha dina behov. Det beror på att vi just då inte har täckning där du bor eller för den typ av produkt du är ute efter.

Vi utvecklar ständigt Garage.nu och nya leverantörer ansluter sig regelbundet, så försök gärna igen efter några veckor.

Jag har skickat in en förfrågan och fått besked om att leverantörer ska kontakta mig, men jag har inte hört något från någon. Vad ska jag göra?

I vanliga fall kan det ta 1–2 dagar innan du hör något från leverantörerna. Om du inte har blivit kontaktad av någon leverantör efter 3 arbetsdagar kan du e-posta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så undersöker vi vad som har hänt.

Jag vill inte bli uppringd. Kan jag få skriftliga erbjudanden?

Om du bara är intresserad av skriftliga erbjudanden, kan du skicka e-post till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta detta, så informerar vi leverantörerna. Då får du endast erbjudanden via e-post eller sms.

Jag ångrar att jag skickade in en förfrågan. Vad ska jag göra?

Om du har skickat in en förfrågan, men av något skäl ångrar dig, kan vi givetvis hjälpa till. Skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så stryker vi din förfrågan. Du kommer då inte att bli kontaktad av någon.

Jag vill inte ha kontakt med en eller flera av de leverantörer som ni uppgivit ska kontakta mig. Kan ni stryka den/dem?

Även om du redan har eller har haft kontakt med något av företagen, är det stor chans att du får ett bättre erbjudande när de vet att du jämför flera leverantörer.

Om du trots allt inte vill bli kontaktad av specifika företag kan du skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta det, så stryker vi din förfrågan till dem.

Måste jag använda en firma genom Garage.nu om jag har använt tjänsten?

Nej, du är aldrig bunden till någonting när du använder Garage.nu.

De offerter du får kommer från seriösa leverantörer i ditt närområde och det är ofta tillräckligt för att hitta rätt, men det står dig fritt att även kontrollera med andra företag. Du tjänar på att jämföra ordentligt innan du väljer vilken leverantör du vill gå vidare med.

Hjälper ni mig att välja leverantör?

Nej, Garage.nu är en oberoende marknadsplats. Vi kan inte lägga oss i processen mellan dig och garageleverantörerna.

Däremot är Garage.nu en bra hjälp på vägen. Du får på ett enkelt sätt kontakt med leverantörer som är genuint intresserade av att hjälpa dig med ditt garage. Jämför dem och gör ditt val.Integritetsfrågor


Kan jag få offerter utan att fylla i formuläret?

Att fylla i formuläret är tyvärr den enda möjligheten för att vi ska kunna matcha ihop dig och intresserade garageleverantörer. Vi är dock mycket noga med integritetsskyddet. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Varför måste jag dela med mig av personuppgifter?

Det är för att du ska kunna få personliga erbjudanden och offerter. Det är många faktorer som påverkar ett garagebygge, så det går inte att få offerter baserat på till exempel endast adressen. Därför behöver leverantörerna dina kontaktuppgifter.

Den övriga information vi ber om i formuläret behöver vi för att kunna välja ut intresserade leverantörer. Dessutom gör det processen mellan dig och företagen enklare och snabbare. Läs gärna mer i våra användarvillkor.

Hur hanterar ni integritetsfrågor, GDPR och radering av data?

Du som använder Garage.nu kan vara trygg med att informationen du fyller i inte används till något annat än att ge dig offerter inom 30 dagar. Informationen om dig kommer inte att användas till något annat eller spridas vidare.

Vi följer noga reglerna om datalagring i GDPR. Om du önskar att all information om dig raderas omedelbart kan du skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så ser vi till att så sker.

Kommer ni att skicka reklam till min e-post? Lägger ni till mig på en mejllista?

Vi har inga e-postlistor och skickar inte ut någon form av marknadsföring via e-post. Givetvis delar vi heller inte din e-postadress med någon annan.

Det enda e-postmeddelande du kommer att få från oss är det som bekräftar att du har skickat in formuläret. Du kommer inte att höra från oss mer.

Om du använder Gmail kan det hända att du ser annonser i din inkorg. Det kan se ut som att vi skickar något till dig, men det är helt enkelt en annonsplacering som Google använder sig av. Garage.nu betalar ibland för annonser och då kan det hända att vi dyker upp där. Det är tyvärr inte möjligt att förhindra detta.

För att undgå att exponeras för annonser i din inkorg kan du säkerställa att du har delat upp den enligt Googles standardinställningar (Primär, Social, Kampanj). Då slipper du störas av annonser i din primära inkorg. Läs hur du gör här.Övrigt


Här ovan finns inget svar på min fråga. Vad gör jag?

E-posta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så återkommer vi med svar.